Partners

GMS

Oude papieren opnieuw bewaard

Veel kerkelijke archieven bestaan uit papieren documenten in lange rijen ordners. Niet alleen zijn documenten daardoor moeilijk vindbaar, documenten kunnen ook met de tijd onleesbaar worden. Bovendien neemt een groeiend papieren archief veel ruimte in.

Tegenwoordig kan iedereen zelf documenten scannen. Maar als het gaat om grote hoeveelheden die ook nog eens goed toegankelijk moeten zijn, kan het handig zijn hulp in te schakelen. GMS, partner van Kerkgeheugen, digitaliseert en scant oude documenten en foto’s, zodat deze makkelijk toegankelijk en raadpleegbaar kunnen blijven.

Ook met echt oud en kwetsbaar materiaal heeft GMS de nodige ervaring. Alles wat het waard is te bewaren, is bij hen dan ook in goede handen.

Meer informatie: www.gmsnl.com

Hagru

Meer dan een elektronische kaartenbak

Scipio Online, het ledenregistratiesysteem van Hagru, is volledig afgestemd op kerken. Sterker nog, het kan precies aangepast worden aan wat uw kerkelijke gemeente nodig heeft, of het nu gaat om gepersonaliseerde e-mailings of inzicht in het geefgedrag. Scipio is meer dan een elektronische kaartenbak. Bij de adressen kunt u, afgeschermd voor andere ogen, bezoeknotities maken of noteert u belangrijke levensgebeurtenissen. Iedere gebruiker heeft een eigen, niet overdraagbare inlogcode om privacy maximaal te waarborgen.

Scipio is een product van Hagru, dat Kerkgeheugen levert aan gemeentes die behoren tot de (O)GG(iN) en de HHK. Gemeenten uit andere kerkverbanden of denominaties kunnen rechtstreeks bij Hagru terecht.

Vraag hier meer informatie aan over Scipio Online inclusief de tarieven.