Partners

GMS

Papieren archieven digitaliseren

Vooral wat oudere kerkelijke archieven bestaan voor een groot deel uit papieren documenten. Het kan aantrekkelijk zijn dit materiaal (deels) te digitaliseren. Zowel voor bewaring als toegankelijkheid kan dit interessant zijn. U kunt hiervoor goed terecht bij ons partner GMS. Zij scannen enorme hoeveelheden materiaal en zijn bekend in de kerkelijke wereld. U kunt hier dus goed terecht als u niet zelf wil gaan experimenteren.

Het digitaliseren en scannen van het archief is namelijk een vak apart. Een vak dat GMS als geen ander verstaat. Al meer dan dertig jaar richt GMS zich op het digitaliseren van archieven. In deze dertig jaar verwerkte GMS tientallen miljoenen scans.

Meer informatie: www.gmsnl.com

Hagru

Ledenregistratie met oog voor elk detail

Veel gebruikers zullen blij zijn met het uitgebreide ledenregistratiesysteem Scipio Online van Hagru. Adresgegevens van leden, bezoekrapportages en belangrijke levensgebeurtenissen kunnen veilig en afgeschermd met Scipio Online worden geregistreerd. Daarnaast biedt Scipio Online diverse mogelijkheden voor selectie en uitvoer van informatie.

Kerkgeheugen is reseller van Scipio Online binnen de (Oud) Gereformeerde Gemeenten (in Nederland) en in de Hersteld Hervormde Kerk. Gemeenten uit andere kerkverbanden of denominaties kunnen rechtstreeks bij Hagru terecht. Support wordt in alle gevallen rechtstreeks door Hagru verleend.

Vraag hier meer informatie aan over Scipio Online inclusief de tarieven.